Schválení DVGW pro ECOMIX a ECOMULTI

Osvědčení a certifikace DVGW pro dávkovací systémy pro ředění chemikálií – řada Brightwell ECOMIX a ECOMULTI

S potěšením oznamujeme, že jsme získali osvědčení a certifikaci od německého ústavu DVGW (Německý technický a vědecký svaz pro plyn a vodu) pro naše standardní chemické ředicí systémy ECOMIX a ECOMULTI. DVGW je největším certifikačním orgánem pro plynárenský a vodárenský průmysl v Evropě a certifikát od nich je velkým úspěchem, protože mají velmi přísné zkušební postupy a předpisy.

Standardní chemické ředicí systémy ECOMIX a ECOMULTI jsou spolehlivé a nákladově efektivní řešení pro zředění čistících chemikálií v místě užití. Oba typy jsou připojeny k vodovodnímu potrubí a připravují již hotový pracovní roztok. Dávkovač ECOMIX poskytuje ekonomický a flexibilní způsob ředění jednoho chemického koncentrátu. Zařízení ECOMULTI je spolehlivý a nákladově efektivní způsob ředění více chemikálií jedním dávkovačem. Oba dávkovače jsou k dispozici ve verzích aplikace s vysokým průtokem a s nízkým průtokem a obsahují patentovanou  technologii ředění Brightwell Dispensers, která odstraňuje potřebu dávkovacích trysek.

Jaké výhody mají zákazníci ze zařízení, které prošlo certifikací DVGW?
Výhody jsou především v samotném výrobku. Výrobky certifikované společností DVGW se vyznačují vysokou úrovní bezpečnosti, spolehlivosti, kvality a používání bezpečných materiálů a technických funkcí. Certifikát navíc znamená, že produkt pochází ze sledované a řízené výroby.
Matthew Dwelly, generální ředitel společnosti Brightwell Dispensers, uvedl: "Bezpečnost a kvalita našich výrobků je naší hlavní prioritou, a proto jsem potěšen, že DVGW potvrdil naše vysoké standardy kvality a bezpečnosti vydáním tohoto certifikátu. "

Informace o zkušebních postupech DVGW a certifikaci
Certifikát DVGW potvrzuje, že pro testovaný výrobek jsou všechny použité materiály a funkčnost v souladu s platnými normami DVGW, stejně jako s dalšími národními a mezinárodními kodexy praxe, nařízení a postupů.
Více informací o testování a certifikaci naleznete na webu DVGW.

Zpět na rozcestník článků

Potřebujete poradit?
+420 604 841 361
info@dozitplus.cz