Bezdotykové dávkovače mýdla a dezinfekce

Bezdotykové dávkovače od firmy Brightwell znamenají efektivní hygienu rukou

Správné mytí rukou mýdlem a alkoholovými dezinfekčními prostředky výrazně snižuje riziko přenosu virové nebo bakteriální infekce – pozor však na možnou kontaminaci prostým dotykem rukou tohoto dávkovacího systému. Cokoliv, čeho se pravidelně dotýkáte, se může stát živnou půdou pro viry a bakterie, což zvyšuje riziko jejich šíření.  Mezi zařízení, která umožňují tuto křížovou kontaminaci, patří rovněž dávkovače mýdla a dezinfekce rukou.

Jako nejlepší způsob, jak si účinně a bezpečně umýt a / nebo dezinfikovat ruce na veřejnosti, se doporučuje používat bezdotykové dávkovače těchto prostředků. V naší nabídce najdete řadu řešení, která jsou bezdotyková a pomáhají tak omezit šíření infekce.

Bezdotykový dávkovač mýdla nebo dezinfekčních prostředků Modular

Bezdotykový dávkovač Modular od firmy Brightwell je ideální pro dávkování tekutého mýdla nebo dezinfekčního prostředku. Nevyžaduje žádnou elektrickou instalaci, protože každý dávkovač je ekonomicky provozován bateriemi velikosti C. Pro optimalizaci provozu a maximální úspoře nákladů, má zařízení „režim spánku“ a kapacitní snímač, který zabraňuje náhodnému výdeji mýdla.

Samostatně stojící dezinfekční stanice

Umístění stanic hygieny rukou v jakýchkoli prostorách se stává zásadní potřebou, aby se zabránilo šíření COVID-19. Pro bezdotykový dávkovač Modular nabízí firma Brightwell teleskopický podlahový stojan, který umožňuje, aby dezinfekční prostředky na ruce byly dostupné kdekoli.

Sanidose - dezinfekční stanice rukou pro silně zatížené prostředí

Sanidose je nový systém pro dezinfekci rukou s inovativním novým designem, který umožňuje konzistentní a spolehlivé dávkování dezinfekčních prostředků pro ruce. Automatické bezdotykové dávkování doplňuje jedinečný způsob podávání. Sanidose je jedinečný dávkovač dezinfekčních prostředků na ruce napájený ze sítě. Nespoléhá se na jednorázové sáčky, kazety nebo baterie ale nabízí rozsah kapacity 3 000 až 50 000 dávek. Jeho modely jsou vhodné pro každou budovu od malých lokálních kaváren až po prostředí mezinárodního letiště. Všestranný Sanidose lze přizpůsobit barvou a logem vašim požadavkům tak, aby bezproblémově splynul s okolím a stal se tak jeho nedílnou součástí.

Zpět na rozcestník článků

Potřebujete poradit?
+420 604 841 361
info@dozitplus.cz